,

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Πως να μην είναι η κάμερα μου θολή

Πώς να μην είναι η κάμερα μου θολή
Η κάμερα είναι πάνω από όλα μια μηχανή που χρησιμοποιεί ένα φακό να συγκεντρώσει το φως αντανακλάται από ένα αντικείμενο. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους η εικόνα που έχετε τραβήξει με την κάμερα μπορεί να είναι θολή, η οποία μπορεί να διορθωθεί. Η κάμερα δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογηθεί με οποιοδήποτε τρόπο προκειμένου να λάβει μια καθαρή εικόνα.


1. Έναρξη προγράμματος βίντεο της κάμερας, επιλέγοντας το από το "Start" και το "All Applications" μενού. Στοχεύστε τη κάμερα προς το μέρος σας, ώστε να μπορείτε να δείτε την θολή εικόνα που παρουσιάζεται στο παράθυρο του βίντεο του προγράμματος. Περιστρέψτε τον οδοντωτό δακτύλιο εστίασης που περιβάλλει το φακό, στο μπροστινό μέρος της κάμερας έως ότου η εικόνα είναι καθαρή. Αν δεν υπάρχει δακτύλιος εστίασης, η θέση της κάμερας πιο κοντά ή πιο μακριά από εσάς μέχρι την εικόνα του βίντεο είναι καθαρή.
2. Καθαρίστε το μπροστινό μέρος της κάμερας με πεπιεσμένο αέρα. Βρέξτε την άκρη μιας μπατονέτας με διάλυμα καθαρισμού και σκουπίστε το φωτογραφικό φακό αρχίζοντας από το κέντρο και περιστρέφεται σε ένα κύκλο έως ότου φθάσετε στην εξωτερική άκρη. Σκουπίστε το φακό ξηρά με ένα χαρτομάντιλο φακό με τον ίδιο τρόπο όπως ακριβώς κάνει, για να αφαιρέσετε τους ρύπους που προκάλεσε τη θολή εικόνα.
3. Έναρξη του προγράμματος βίντεο κάμερα που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο. Επιλέξτε "Για προχωρημένους" ή "Επιλογές" καρτέλα στο επάνω μέρος του κύριου παραθύρου του προγράμματος - ανάλογα με το πώς το πρόγραμμα έχει ρυθμιστεί - για να εμφανιστεί ένα παράθυρο των ρυθμίσεων. Επαναφέρετε το "Sharpness" στο 65 τοις εκατό του συνόλου, ή εισάγετε "65" σε ένα πεδίο κειμένου. Πατήστε "Apply" στο κάτω μέρος του παραθύρου, ακολουθούμενο από το πλήκτρο "OK" για να καθαρίσετε την εικόνα που μεταφέρεται από την κάμερα.


Δείτε ακόμα:

To δικό σας κανάλι στο YouTube






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου