,

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Αύξηση ταχύτητας μεταφόρτωσης των αρχείων


Πώς να αυξήσετε την ταχύτητα που κατεβαίνουν τα αρχεία σας
   · Μιλήστε με το φορέα παροχής υπηρεσιών Διαδικτύου σας για τις καλύτερες(οικονομικότερες και ταχύτερες) δυνατότητες σύνδεσης με το Διαδίκτυο. Η ταχύτητα της σύνδεσης με το Διαδίκτυό σας είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στη μεταφόρτωση δεδομένων.
  ·  Η ταχύτητα σύνδεσης μετριέται από τη ποσότητα των στοιχείων που μεταφέρονται το δευτερόλεπτο, συνήθως kilobits (Kbps) ή megabits (Mbps). 1024 kilobits = 1 megabit. Οι dial-up συνδέσεις είναι 56 Κbps, ενώ η καλωδιακές φτάνουν τα 20 Mbps.  Ο φορέας που έχετε κάνει την σύνδεση μπορεί να σας πει τη ταχύτητα της σύνδεσης σας.
· Κλείστε ότι προγράμματα δεν χρειάζεστε όταν κατεβάζετε αρχεία και αν είναι δυνατό κατεβάζετε τα όταν δεν χρειαζόσαστε να κάνετε κάτι άλλο στο pc.
· Βάλτε μια σειρά στα αρχεία που θέλετε να κατεβάσετε. Όσα περισσότερα αρχεία κατεβάζετε ταυτόχρονα, τόσο πιό αργά τα αρχεία θα μεταφορτώνονται.
· Δοκιμάστε να κατεβάζετε τα αρχεία σε διαφορετικούς χρόνους κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όσο περισσότεροι χρήστες κατεβάζουν το ίδιο αρχείο την ίδια ώρα, τόσο πιο αργά το αρχείο κατεβαίνει στο κάθε χρήστη χωριστά. Εάν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο δοκιμάστε ξανά κάποια άλλη στιγμή της ημέρας που ίσως προσπαθούν λιγότεροι χρήστες. 


Δείτε ακόμα:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου