,

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μετατρέποντας το YouTube σε Mp3


Πώς να μετατρέπετε τα video του YouTube σε μουσική
Εάν δεν βρίσκετε το αγαπημένο σας μουσικό κομμάτι πουθενά (κατάστημα με cd, ιστοσελίδα) και υπάρχει σε video στο YouTube τότε υπάρχει η δυνατότητα να το μετατρέψετε σε MP3.
Τα βίντεο YouTube είναι ανεβασμένα ως FLV αρχεία. Τα αρχεία αυτά μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε αρχεία MP3 μουσικής. Μερικά από τις ιστοσελίδες που το κάνουν δωρεάν:


Οδηγίες

  • Μπείτε στο YouTube και πληκτρολογήστε το όνομα του τραγουδιού που θέλετε να αναζητήσετε στο "Αναζήτηση". Αφού βρείτε το τραγούδι που θέλετε, πατήστε μέσα στη διεύθυνση πλοήγησης και επιλέξτε το "Ctrl+C" για να αντιγράψετε τη διεύθυνση Web του βίντεο.
  • Πηγαίνετε σε μια από τις παρακάτω σελίδες. 
  •  Επικολλήστε τη διεύθυνση Web που αντιγράψατε στο βήμα 1 στο πλαίσιο κειμένου στη σελίδα με την επιλογή "Ctrl+V" ή δεξί κλικ και επιλέγοντας "Επικόλληση" από τη λίστα που εμφανίζεται στην οθόνη. Κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στο "Αποδέχομαι τους Όρους" στο κάτω μέρος της σελίδας.
  • Μετά από λίγα λεπτά, ένα μήνυμα θα εμφανίζεται από την γραμμή κατάστασης που λέει "Status Πλήρης". Επιλέξτε το κουμπί στο κάτω μέρος του παραθύρου που λέει "Μετατροπή".
  • Περιμένετε μέχρι ένα νέο παράθυρο εμφανιστεί που ρωτά τι να κάνει με το αρχείο. Επιλέξτε το "Open File" την επιλογή στο πλαίσιο. Το αρχείο θα ανοίγει πλέον ως ένα αρχείο MP3. 
Ένα πρόγραμμα που μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν και εύκολο στη χρήση είναι και το Realplayer.


Δείτε ακόμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου