,

Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

Πολυμέσα (Multimedia)


Πολυμέσα (Multimedia)
Τα πολυμέσα είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πράγματα στο διαδίκτυο (ραδιοφωνικά προγράμματα, μουσική, βίντεο, φωτογραφίες, ακόμη και παιχνίδια σε τρισδιάστατη μορφή). Η ζωή μπορεί on-line να είναι μια πολύ πλουσιότερη εμπειρία όταν δεν περιορίζεστε μόνο στις λέξεις και τις στατικές εικόνες.
Για να τα ζήσετε αυτά χρειάζεστε ένα pc που να έχει κάρτα ήχου και video και φυσικά ειδικά προγράμματα.
Αυτά τα προγράμματα μετατρέπουν το pc σε ραδιόφωνο, τηλεόραση ή ηλεκτρονικό παιχνίδι.
Αυτά τα προγράμματα είναι δωρεάν και καθώς είναι μικρά σε όγκο, κατεβαίνουν γρήγορα. Η διαδικασία είναι ίδια για όποιον πλοηγό και αν χρησιμοποιείτε.
Κατεβάζοντας τέτοια αρχεία:
1.   Αν δεν έχετε ήδη ένα, δημιουργήστε ένα φάκελο στο σκληρό σας για να κατεβάζετε αρχεία. Για κάθε πρόγραμμα που θέλετε να κατεβάσετε δημιουργήστε υπο-φακέλους. Αυτό θα σας διευκολύνει για να το εντοπίσετε μετά.
2. Όταν σας προτρέπεται, πατήστε το Save to Disk, και βάλτε το στο φάκελο που έχετε φτιάξει. Τώρα ξεκινήστε το κατέβασμα στο αρχείο.
3. Αφού έχετε κατεβάσει το αρχείο κλείστε όλα τα προγράμματα που τρέχουν. Βρείτε το αρχείο στο φάκελο που το έχετε σώσει και πατήστε το δύο φορές. Έτσι ξεκινάει η εγκατάσταση.
4. Ίσως χρειαστεί να κάνετε επανεκκίνηση στον υπολογιστή πριν λειτουργήσει για πρώτη φορά το πρόγραμμα.
5. Αφού κάνετε εγκατάσταση μπορείτε να σβήσετε το αρχείο που κατεβάσατε από το διαδίκτυο ώστε να ελευθερώσετε χώρο στον υπολογιστή σας.
Τα πιο γνωστά προγράμματα είναι:
·        Bsplayer
RealPlayer
·        Flash
·        Shockwave
·        QuickTime

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου