,

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τι είναι το MSN


Πώς να μιλήσετε με άλλα άτομα στο MSN

Το MSN Messenger, (Windows Live τώρα), είναι ένας τρόπος που μπορείτε να συναντήσετε άλλα άτομα online. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία για να βρείτε παρέα και να μιλήσετε μέσω του instant messenger, που χρησιμοποιώντας το προφίλ τους για να βρείτε κοινά ενδιαφέροντα μεταξύ των δυο σας. Να θυμάστε ότι, όταν κουβεντιάζοντας για το MSN θα πρέπει να αποφεύγετε το σαρκασμό ή τα αστεία έως ότου ξέρετε κάποιον καλά. Αυτό το είδος της γλώσσας δεν μεταφέρεται σωστά, καθώς δεν μπορείτε να δείτε τις εκφράσεις του προσώπου ή να ακούσετε τον τόνο στη φωνή τους.

Οδηγίες

1. Ανοίξτε λογαριασμό στο Windows Live με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν κωδικό. Μετακινηθείτε πάνω από τη φωτογραφία σας και επιλέξτε "Προβολή κάρτα επαφής" και επιλέξτε "Εμφάνιση προφίλ" από το μενού. Πληκτρολογήστε μια θέση στη γραμμή αναζήτησης Bing και κάντε κλικ στο μεγεθυντικό φακό για να δείτε τα αποτελέσματα. Μπορείτε να φιλτράρετε τα αποτελέσματα με βάση το φύλο, την τοποθεσία, την ηλικία και άλλες επιλογές. Κάντε κλικ στην φωτογραφία του ανθρώπου που θέλετε να επικοινωνήσετε. Κάντε κλικ στην επιλογή "Προσθήκη φίλου". Μπορείτε να κάνετε chat μόλις εγκρίνετε την αίτηση του φίλου σας.
2. Στείλτε ένα IM στο άτομο που θέλετε να συνομιλήσετε που να περιλαμβάνει σύντομη εισαγωγή για το ποιος είσαστε. Εξηγήστε όπου ζείτε, τα ενδιαφέροντα και την ηλικία σας. Εξηγήστε γιατί επικοινωνείτε μαζί του. Για παράδειγμα, «Το προφίλ σας μου φάνηκε ενδιαφέρων." Προσέξτε να μην δώσετε πάρα πολλά προσωπικά στοιχεία, μέχρι να γνωριστείτε καλά.
3. Συζητήστε με το άτομο ερωτήματα γενικά για τη ζωή και τα ενδιαφέροντα του. Μια ανοιχτή ερώτηση απαιτεί κάτι περισσότερο από ένα ναι ή όχι ερώτηση και σας παρέχει επιλογές για να διερευνήσετε τα ενδιαφέροντα του. Κάντε ερωτήσεις που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά του για να δείξει θέλετε να μάθετε γι 'αυτόν.
4. Μοιραστείτε κάποιες πληροφορίες για τον εαυτό σας μαζί του. Μερικές φορές οι άντρες φοβούνται να θέτουν ερωτήσεις. Αν παρέχετε και εσείς κάποιες πληροφορίες θα μπορεί να θέσει ερωτήσεις και εκείνος σχετικά με τα θέματα αυτά. Μην μοιράζεστε τα στοιχεία επικοινωνίας ή τα μυστικά σας έως ότου είστε βέβαιος ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε ο ένας τον άλλο. 


Δείτε ακόμα:





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου