,

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Αφαιρώντας ανεπιθύμητες εργαλειοθήκες

Πώς να αφαιρέσετε ενοχλητικές εργαλειοθήκες

Εργαλειοθήκες συχνά εγκαθίστανται σε προγράμματα περιήγησης στο Web χωρίς ο χρήστης να το γνωρίζει. Οι γραμμές εργαλείων συνήθως έρχονται δωρεάν ή δοκιμαστικά. Κατά την εγκατάσταση του λογισμικού, εμφανίζεται ένα παράθυρο διαλόγου όπου είναι προεπιλεγμένο το κουτί εγκατάστασης εργαλειοθήκης. Μπορούν όμως να αφαιρεθούν πολύ εύκολα με τους ακόλουθους τρόπους:


Αν έχετε Mozilla Firefox πατήστε το "Εργαλεία"/"Add-ons". Κάντε κλικ στο όνομα της γραμμής εργαλείων και κάντε κλικ στο "Κατάργηση εγκατάστασης".
Αν έχετε Google Chrome κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κλειδί που βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης. Μετακινηθείτε προς τα κάτω και κάντε κλικ στο «Επιλογές». Πηγαίνετε στο «Γραμμές εργαλείων» και επιλέξτε τη γραμμή εργαλείων που θέλετε να καταργήσετε.
Αν χρησιμοποιείτε το Internet Explorer κάντε κλικ στο κουμπί "View" που βρίσκεται στη γραμμή μενού. Πατήστε το "Alt" κλειδί είναι η γραμμή μενού δεν είναι ορατό. Κάντε κλικ στην επιλογή "Γραμμές εργαλείων". Κάντε κλικ για να καταργήσετε τις γραμμές εργαλείων που δε θέλετε.





Δείτε ακόμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου