,

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Δημιουργία κάρτα γεννεθλίων


Πώς να κάνετε τις κάρτες γενεθλίων on-line δωρεάν

Οι κάρτες γενεθλίων αποστέλλονται για να δείξετε στο πρόσωπο που σκέφτεστε τα γενέθλιά του. Κάρτες υπάρχουν εδώ και πολλές γενιές και μέχρι πρόσφατα, θα μπορούσαν να αγοραστούν μόνο σε καταστήματα. Τώρα υπάρχουν ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που επιτρέπουν στο χρήστη να κάνει τις δικές του κάρτες γενεθλίων. Ορισμένες από αυτές απαιτούν ένα λογισμικό να κατεβάσετε, αλλά υπάρχουν και άλλες ιστοσελίδες που επιτρέπουν τη δημιουργία της κάρτας μέσα στο διαδίκτυο. Οι κάρτες αυτές μπορούν στη συνέχεια είτε να αποστέλλονται στο e-mail του παραλήπτη ή να εκτυπωθούν.

Οδηγίες

1. Συνδεθείτε με την ιστοσελίδα που επιτρέπει την ελεύθερη δημιουργία καρτών μέσα στην περιοχή της. Αυτά μπορούν να βρεθούν επίσης με τη δακτυλογράφηση "make free birthday cards" μέσα σε μια μηχανή αναζήτησης, με ή χωρίς τα εισαγωγικά.
2. Επιλέξτε το σχεδιασμό της κάρτας που θέλετε να χρησιμοποιήσετε στο πλαίσιο της «Birthday Cards". Δεδομένου ότι αυτό είναι ένα από τις πιο δημοφιλής περιστάσεις οι περισσότερες τοποθεσίες τις έχουν στην πρώτη σελίδα.
3. Κάντε κλικ στην κάρτα για να προσαρμόσετε το μήνυμα για τον παραλήπτη. Μπορεί να υπάρχει μια επιλογή δίπλα από την κάρτα, όπως "Get Started" ή να σας ρωτάει αν θα είναι μικρό ή μεγάλο μήνυμα. Μερικά sites επιτρέπουν  το ανέβασμα φωτογραφιών ή προσθήκης προσωπικών φωτογραφιών σας.
4. Πληκτρολογήστε τις απαιτούμενες πληροφορίες, όπως ευχές γενεθλίων, το όνομα του παραλήπτη, το όνομά σας και την ημερομηνία και είστε έτοιμοι να το αποστείλετε ή να το εκτυπώσετε. 

Δείτε ακόμα:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου