,

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Διαφημίσεις με το πρόγραμμα flipopia


Πώς να απαλλαγείτε από Flipopia

Οι Pop-up διαφημίσεις κάνουν την περιήγηση σας στο Internet πολύ πιο αργή από το κανονικό. Εάν πάσχετε από κάτι τέτοιο, γεγονός που καθιστά τη περιήγηση σας στο διαδίκτυο οδυνηρά αργή τότε υπάρχει μια πιθανότητα που οφείλεται σε ένα διαφημιστικό πρόγραμμα γνωστό ως Flipopia. Εάν διαπιστωθεί ότι αυτό είναι το πρόβλημα τότε τα νέα είναι καλά: αυτό δεν είναι ένας ιός ή malware και δεν θα βλάψει το σύστημά σας. Είναι απλά ένα καλοφτιαγμένο λογισμικό διαφήμισης το οποίο είναι κρυφά εγκατεστημένο στο σύστημά σας και προκαλεί pop-ups. Επίσης, είναι αρκετά εύκολο να το καταργήσετε.
Αυτό μπορεί να γίνει πατώντας "Ctrl + Alt + Del», στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο "Task Manager". Στο επόμενο παράθυρο, κάντε κλικ στη καρτέλα "Διεργασίες" και να αναζητήσει "Flipopia.exe." Αν το βρείτε τότε σημαίνει ότι έχει εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας.
Κάντε δεξί κλικ στο "Flipopia.exe" και από το παράθυρο που θα ανοίξει, κάντε κλικ στο "Τέλος διεργασίας" μετά "OK". Αυτό θα σταματήσει το πρόγραμμα να τρέχει στον υπολογιστή σας και έτσι θα μπορείτε να το σβήσετε.
Πατήστε το μενού Έναρξη του υπολογιστή σας και να πλοηγηθείτε στο "Πίνακας Ελέγχου". Κάντε κλικ στο "Add / Remove Program" και βρείτε το "Flipopia." Κάντε κλικ στο "Αλλαγή / Κατάργηση" και ακολουθήστε τις οδηγίες της διαγραφής του προγράμματος.
Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας. 

Δείτε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου