,

Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Λήψη γραμματοσειρών


Λήψη γραμματοσειρών για το Microsoft Word αλλά και για άλλα προγράμματα

Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να εγκαταστήσετε νέες και ενδιαφέρουσες γραμματοσειρές για να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στο Microsoft Office ή λίγο πολύ σε οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα.

Πρώτα θα πρέπει να βρείτε και να κατεβάσετε μια γραμματοσειρά που σας ενδιαφέρει. Μία γνωστή ιστοσελίδα είναι η www.dafont.com, όπου έχουν μια μεγάλη ποικιλία γραμματοσειρών δωρεάν.
Η γραμματοσειρά μπορεί να χρειαστεί να αποσυμπιεστεί μετά τη λήψη του. Εάν αυτό συμβαίνει μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στο φάκελο zip και πατήστε extract all. Σε αυτό το σημείο τo εργαλείο Windows Extraction θα σας καθοδηγήσει το αποθηκεύσετε σε μια τοποθεσία της επιλογής σας.

Το επόμενο βήμα είναι να πάτε στο "Start" στον υπολογιστή σας και να περιηγηθείτε στον πίνακα ελέγχου. Κάντε διπλό κλικ στο φάκελο Γραμματοσειρές και στη συνέχεια μία φορά μέσα πηγαίνετε στο "Αρχείο" και έπειτα "Εγκατάσταση νέας γραμματοσειράς".
Αυτό θα φέρει επάνω ένα παράθυρο που σας επιτρέπει να βρείτε το αρχείο της γραμματοσειράς που αποσυμπιέσατε στο προηγούμενο βήμα. Κάντε κλικ στη συγκεκριμένη γραμματοσειρά και κάντε κλικ στο ΟΚ.
Απολαύστε τη νέα γραμματοσειρά σας σε όλα τα προγράμματα. 
Δοκιμάστε ακόμα και το www.urbanfonts.com


Δείτε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου