,

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Εκτυπώστε σε πολλαπλούς εκτυπωτές


Εκτυπώστε σε πολλαπλούς εκτυπωτές από έναν υπολογιστή

Δεδομένου ότι κάθε εκτυπωτής έχει διαφορετική επίδοση στην εκτύπωση η δημιουργία πολλών εκτυπωτών να συνεργαστεί με ένα PC μπορεί να σας εξοικονομήσει χρόνο και προσπάθεια. Ενώ ορισμένοι εκτυπωτές εκτυπώνουν καλύτερα φωτογραφίες, άλλοι εκτυπώνουν περισσότερα έγγραφα με ταχύτερο ρυθμό. Ο υπολογιστής σας έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύει πολλαπλά προγράμματα οδήγησης εκτυπωτή, ώστε να μπορείτε εύκολα να επιλέξετε τον εκτυπωτή που θέλετε να στείλετε τις πληροφορίες, καθιστώντας τη διαδικασία απλή για εσάς.
  • Εγκαταστήστε προγράμματα οδήγησης χρησιμοποιώντας το CD που παρέχεται ή πηγαίνετε στην επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή του εκτυπωτή και να κατεβάσετε τα αρχεία προγράμματος οδήγησης.
  • Συνδέστε το πρώτο εκτυπωτή με τον υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το κατάλληλο καλώδιο που προβλέπονται στο πλαίσιο. Τα τρία πιο κοινά καλώδια του εκτυπωτή είναι το καλώδιο USB του εκτυπωτή, παράλληλο καλώδιο για εκτυπωτές και USB / Parallel Adapter.
  • Όταν ανοίξτε τον υπολογιστή σας ενεργοποιήστε τον εκτυπωτή και περιμένετε τον υπολογιστή να αναγνωρίσει την εξωτερική συσκευή. Αν τον έχετε εγκαταστήσει σωστά τότε το λειτουργικό σύστημα θα πρέπει να εντοπίσει τον εκτυπωτή.
  • Επαναλάβετε τα τρία πρώτα βήματα με τους άλλους εκτυπωτές που θέλετε να εκτυπώσετε.
  • Βεβαιωθείτε ότι οι εκτυπωτές που είναι εγκατεστημένοι στον υπολογιστή σας, κάνοντας κλικ στο "Start" στην επιφάνεια εργασίας και επιλέγοντας το «Συσκευές και εκτυπωτές». Ένας κατάλογος πρέπει να εμφανιστεί με όλους τους εκτυπωτές που έχετε εγκαταστήσει.
  • Εκτυπώστε το έγγραφο σε πολλούς εκτυπωτές, κάνοντας κλικ στο "Αρχείο" καρτέλα στο επάνω μέρος του παραθύρου και επιλέγοντας "Εκτύπωση" από το drop-down μενού. Από το drop-down μενού στο πάνω μέρος του "Print" παράθυρο, επιλέξτε τον εκτυπωτή που θέλετε να στείλετε τις πληροφορίες για την εκτύπωση. Πατήστε "OK" για να ξεκινήσει η εκτύπωση.
  • Επαναλάβετε το προηγούμενο βήμα για κάθε πρόσθετο εκτυπωτή που θέλετε να εκτυπώσετε. 



Δείτε ακόμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου