,

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Πως να κρατάτε ενήμερο ένα πρόγραμμα Antivirus


Πώς να κρατάτε ενήμερο ένα πρόγραμμα Antivirus που έχετε δωρεάν από το διαδίκτυο
Ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς είναι πολύ χρήσιμο για τον υπολογιστή σας, ακόμη και εάν επιλέξετε να εγκαταστήσετε και ένα από αυτά που παρέχονται δωρεάν στο διαδίκτυο, και είναι εξίσου σημαντικό να είναι πάντα ενήμερο καθώς οι ιοί και άλλες κακόβουλες απειλές εξελίσσονται συνεχώς. Για να το εξασφαλίσετε αυτό, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τις αυτόματες ενημερώσεις όταν θα είναι διαθέσιμες και να ελέγχετε την ιστοσελίδα του προγράμματος προστασίας από ιούς σε τακτά διαστήματα.
  • Ξαναεπισκεφτείτε  την ιστοσελίδα από την οποία κατεβάσατε το δωρεάν antivirus σας. Μπορείτε να διαπιστώσετε ότι οι δημιουργοί έχουν δημιουργήσει μια νέα ενημέρωση ή ακόμα και μια εντελώς νέα έκδοση.
  • Κατεβάστε τυχόν νέες ενημερώσεις ή νέες εφαρμογές για δωρεάν antivirus σας από εκείνη την ιστοσελίδα για την καταπολέμηση των τελευταίων ηλεκτρονικών απειλών.
Εγκαταστήστε νέες ενημερώσεις, όταν σας ζητηθεί από το πρόγραμμα. Συνήθως, εάν υπάρχει μια νέα ενημερωμένη έκδοση διαθέσιμη, σας γίνεται ενημέρωση κατά το άνοιγμα του προγράμματος.




Δείτε ακόμα:
Τι να προσέχετε στα δωρεάν προγράμματα

2 σχόλια: