,

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Το δικό σας Graffiti online


Πώς να κάνετε Graffiti Online
Υπάρχουν ιστοσελίδες που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε το δικό σας σχεδιασμό γκράφιτι και να τα προσθέσετε στην ιστοσελίδα σας, στο blog σας ή την κοινωνική σελίδα του δικτύου σας. Εάν δεν έχετε την ικανότητα να δημιουργήσετε δικό σας γκράφιτι, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια ιστοσελίδα online  δωρεάν που προσφέρει τα εργαλεία για να δημιουργήσετε το δικό σας κείμενο και εικόνες γκράφιτι που μπορούν να γρατσουνιστούν, σχεδιαστούν, ζωγραφιστούν και επισημανθούν σε οποιαδήποτε μορφή.

Πηγαίνετε στο GraffitiCreator.Net. Το Graffiti Creator είναι μια δωρεάν online εφαρμογή. Μπορείτε να δημιουργήσετε το όνομα σας, το λογότυπο σας ή την εικόνα σε γκράφιτι στυλ.
Επισκεφθείτε το GraffWriter.Com. Αυτό το online στούντιο επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν τις εικόνες τύπου γκράφιτι, και την επίσημη συλλογή Graffiti Fonts. Είναι δωρεάν και δεν χρειάζεται να εγγραφείτε για να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.
Δημιουργήστε γκράφιτι με ένα δωρεάν online εργαλείο στο NYGraffitiCreator.Com. Μπορείτε να γράψετε σε γκράφιτι το όνομά σας, επιλέξτε ένα γκράφιτι στυλ γραμματοσειράς και προσθέσετε γκράφιτι στην ιστοσελίδα σας ή σε οποιοδήποτε άλλο προφίλ σας.
Πηγαίνετε στην Easy Graffiti Creator στο Satisfaction.Com. Μπορείτε να εισάγετε το μήνυμά σας και να επιλέξετε γραμματοσειρά, το χρώμα κειμένου και εφέ. 

Δείτε ακόμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου