,

Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

Εισόδημα από το διαδίκτυο


Πώς να δημιουργήσετε ένα εισόδημα μέσω της παραγωγής άρθρων στο Διαδίκτυο
Γράφοντας άρθρα για την ιστοσελίδα σας μπορεί να παραγάγει έσοδα με δύο τρόπους. Τα άρθρα αυτά μπορούν να προσελκύσουν την κυκλοφορία της σελίδα σας και να δημιουργήσουν έσοδα, όταν οι επισκέπτες κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας ή να αγοράσουν ό, τι προσφέρει η ιστοσελίδα σας. Επιπλέον, εάν έχετε δημοσιεύσει άρθρα σε άλλες ιστοσελίδες, θα προσελκύσετε επιπλέον κίνηση. Μπορείτε να βάλετε συνδέσμους (links) στην ιστοσελίδα σας στα άρθρα ή  να περιλαμβάνουν κείμενο ενθαρρύνοντας τους επισκέπτες να επισκεφθούν την ιστοσελίδα σας. Τα άρθρα αυτά θα αυξήσουν την κυκλοφορία σας και να αυξήσετε το εισόδημά σας, όταν οι πρόσθετες αυτές οι επισκέπτες κάνουν κλικ στις διαφημίσεις σας ή να αγοράσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.
Επιλέξτε ένα θέμα για τα άρθρα σας. Αποφύγετε κοινά θέματα ή θέματα που έχουν ήδη γραφτεί κατ’ επανάληψη. Είναι καλύτερα να επιλέξετε ένα θέμα για το οποίο έχετε κάποια εμπειρία και για τα οποία μπορείτε να γράψετε νέο, μοναδικό υλικό. Εκτελέστε αναζητήσεις στο Διαδίκτυο για να βεβαιωθείτε ότι το θέμα σας δεν έχει ήδη καλυφτεί.
Δώστε του ένα όνομα που σχετίζεται με το θέμα σας. Βρείτε ένα web υποδοχής για την ιστοσελίδα σας και μπορείτε είτε να δημιουργήσετε τη δική σας ιστοσελίδα από ένα πρότυπο ή να λάβετε επαγγελματική βοήθεια για το σχεδιασμό. Βεβαιωθείτε ότι η δομή του το καθιστά εύκολο για να προσθέτετε άρθρα. Σχεδιασμός της ιστοσελίδας έτσι ώστε κάθε άρθρο είναι σε δική του σελίδα και ο τίτλος να εμφανίζεται σε ένα μενού.
Πουλήστε διαφημίσεις σε τοπικές επιχειρήσεις , αν ασχολείται ιστοσελίδα σας με τοπικά θέματα.
Βελτιστοποιήστε κάθε σελίδα του άρθρου για τις λέξεις-κλειδιά και φράσεις κλειδιά που θα προσελκύσουν την κυκλοφορία στη σελίδα. Βρείτε λέξεις και φράσεις στο άρθρο που πιθανοί επισκέπτες θα γράψουν στη μηχανή αναζήτησης όταν ψάχνουν για τις πληροφορίες που αναφέρονται στο άρθρο. Βεβαιωθείτε ότι αυτές οι λέξεις και φράσεις είναι αναρτημένες σε εμφανές σημείο του τίτλου, επικεφαλίδες, στις λεζάντες των φωτογραφιών και όλο το άρθρο.
Προωθήστε τα άρθρα σας online. Γράψτε άρθρα για σελίδες που ανεβάζουν περιεχόμενο από χρήστες και βάζουν συνδέσμους και κείμενα σχετικά με τη δικιά σας σελίδα. Σχολιάστε στα φόρουμς για το θέμα σας και σύνδεθείτε πίσω με το σχετικό άρθρο στην ιστοσελίδα σας. Γράψτε ένα blog για το θέμα σας και την ιστοσελίδα σας σε ένα blogging site. Δημιουργήστε κοινωνικές σελίδες του δικτύου και τα μηνύματα για το θέμα σας, την ιστοσελίδα σας και συγκεκριμένα άρθρα. Παρακολουθήστε τα κέρδη σας και να γράψετε περισσότερα άρθρα σχετικά με τα θέματα που παράγουν τα περισσότερα έσοδα.

    Δείτε ακόμα:




    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου