,

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Επιδιόρθωση ενός εκτυπωτή και σαρωτή


Πώς να επιδιορθώσετε έναν εκτυπωτή και σαρωτή

Αγοράζοντας μια μονάδα πολλαπλών λειτουργιών που μπορεί να σαρώνει και να εκτυπώνει μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα και αρκετό χώρο στο γραφείο, αλλά όταν κάτι πάει στραβά σε μία από τις δύο χρήσεις τότε και ο σαρωτής και ο εκτυπωτής είναι άχρηστη. Μαθαίνοντας για την επίλυση των προβλημάτων και την επιδιόρθωση του δικού σας εκτυπωτή και σαρωτή είναι ο καλύτερος τρόπος για να κρατήσετε τη μονάδα σας σε λειτουργία και να αποφεύγονται οι περιττές διακοπές λειτουργίας.
  • Ανασηκώστε το επάνω κάλυμμα του μηχανήματος και ψεκάστε το ποτήρι με ένα λειαντικό καθαριστικό τζαμιών. Χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί για να καθαρίσετε προσεκτικά το τζάμι. Καθαρίστε τις γωνίες του γυαλιού με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε καθαριστικό. Αυτό θα επιλύσει τυχόν προβλήματα με κηλίδες ή λωρίδες για τα αντίγραφα και εκτυπώσεις. 
  • Ανοίξτε το μπροστινό κάλυμμα του μηχανήματος και να περιμένετε τις κασέτες εκτύπωσης να κινηθούν προς το κέντρο. Ποτέ μην επιχειρήσετε να μετακινήσετε τις κασέτες εκτύπωσης με το χέρι.
  • Γείρετε τις κασέτες εκτύπωσης προς τα εμπρός και βγάλτε τους έξω από τον εκτυπωτή. Ρυθμίστε το φυσίγγια, έτσι ώστε οι μεταλλικοί συνδέσμοι είναι στραμμένοι προς τα πάνω.
  • Βουτήξτε μια μπατονέτα με ζεστό νερό και να το χρησιμοποιήσετε για να καθαρίσετε τις κασέτες εκτύπωσης καλά. Πηγαίνετε για ολόκληρη την μεταλλική επιφάνεια της κασέτας και να συνεχίσετε να το καθαρίσετε έως ότου όλα, σκόνη από το χαρτί και τα κατάλοιπα μελανιού έχουν αφαιρεθεί. 

Δείτε ακόμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου