,

Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Δωρεάν προγράμματα στο Διαδίκτυο


Πώς να αποκτήσετε δωρεάν προγράμματα από το διαδίκτυο
Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που προσφέρουν δωρεάν προγράμματα. Μόνο η Microsoft προσφέρει 150 δωρεάν προϊόντα λογισμικού. Αυτό το άρθρο σας δείχνει πώς να πάρετε αυτά τα προγράμματα που η Microsoft προσφέρει.
· Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Microsoft http://www.microsoft.com/en/us/default.aspx
·  Κάντε αναζήτηση για τα δωρεάν προγράμματα. Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση στο website της Microsoft για το πρόγραμμα λογισμικού που σας ενδιαφέρουν. Εάν δεν έχετε κάποιο συγκεκριμένο πρόγραμμα απλά πληκτρολογήστε τον όρο "free software" για να πάρετε μια λίστα.
Παρακάτω είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή δωρεάν προγράμματα που μπορείτε να πάρετε από την ιστοσελίδα της Microsoft.
Αν έχετε νόμιμο αντίγραφα των Windows τότε η Microsoft σας προσφέρει τα windows Security Essentials. http://www.microsoft.com/security_essentials/
Windows Defender
Προστατεύει τον υπολογιστή σας από αναδυόμενα παράθυρα, χαμηλή απόδοση και απειλές για την ασφάλεια που προκαλούνται από λογισμικό υποκλοπής spyware και άλλο ανεπιθύμητο λογισμικό.
Εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού
Το εργαλείο αυτό σας επιτρέπει να ελέγξετε τον υπολογιστή σας αν έχει προσβληθεί από συγκεκριμένο, διαδεδομένο κακόβουλο λογισμικό και βοηθά στην αφαίρεση της λοίμωξης.
Windows Media Player 10 Digital Image Starter Edition 2006
Αυτή περιλαμβάνει εύκολο στη χρήση εργαλεία που σας βοηθούν να δημιουργήσετε εύκολα, να οργανώσετε και να μοιραστείτε τις ψηφιακές φωτογραφίες σας.
ActiveSync 4.5
Microsoft ActiveSync είναι η έκδοση λογισμικού συγχρονισμού για συσκευές με Windows Mobile-powered.
PowerPoint Viewer 2007
Microsoft Office 2010 beta
Window XP
Οι χρήστες των Window XP μπορεί να πάρει μερικά από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που προσφέρονται με Windows 7 με τη λήψη της ενίσχυσης OS. OS βελτίωση έρχεται με εκατόν πενήντα δωρεάν προγράμματα.
· Επιλέξτε ένα πρόγραμμα και κατεβάστε το.
  Επιλέξτε το δωρεάν πρόγραμμα λογισμικού, κατεβάσετε και εγκαταστήστε το στον υπολογιστή σας.

Δείτε ακόμα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου