,

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office


12o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office
Για Μαθητές και Φοιτητές



Το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα της Microsoft για Word και Excel έχει ήδη ξεκινήσει. Οι μαθητές συμμετέχουν στους κατά τόπους διαγωνισμούς με στόχο την πρόκριση στο μεγάλο τελικό που όπως κάθε χρόνο θα γίνει στα κεντρικά γραφεία της Microsoft στο Μαρούσι. Οι νικητές που θα προκύψουν θα ταξιδέψουν στην Wasington DC για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους με τους νικητές από τις άλλες 87 χώρες που συμμετέχουν στο διαγωνισμό.
Έχοντας κατακτήσει την πρώτη θέση στο Excel την προηγούμενη χρονιά με τον Μιχάλη Κόσσυβα έχουμε αποκτήσει την εμπειρία της τελικής φάσης του διαγωνισμού και θα προετοιμάσουμε τους μαθητές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και τον νικητή αν είναι απο την ομάδα μας για τον παγκόσμιο τίτλο

Δείτε το σχετικό βίντεο και τους όρους συμμετοχής...






Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Microsoft Office διοργανώνεται στην Ελλάδα από την Infotest, σε συνεργασία με τον παγκόσμιο διοργανωτή Certiport, και εξετάζει δεξιότητες μαθητών και φοιτητών στο Microsoft Office και συγκεκριμένα στις εφαρμογές Word και Excel.
Μπορούν να συμμετέχουν οι Μαθητές και Φοιτητές γεννηθέντες από 15/6/91 έως 15/6/00
Περισσότερες πληροφορίες στο SafePC Education

Δεν είσαι σίγουρος ότι μπορείς να τα καταφέρεις; Δες την ομάδα της προηγούμενης χρονιάς. Μόνο θετικές εμπειρίες αποκτούμε από τη συμμετοχή σε τέτοιους διαγωνισμούς. Για τους μαθητές η συμμετοχή και η επίσκεψη στους χώρους της Microsoft είναι από μόνη της ένα κίνητρο. Για τους φοιτητές η προσθήκη στο βιογραφικό της συμμετοχής στο πανελλήνιο πρωτάθλημα είναι το κάτι παραπάνω που χρειάζονται για την αγορά εργασίας.
Ενημερωθείτε - δηλώστε συμμετοχή.


Δηλώσεις συμμετοχής στο 210 5785645.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου