,

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Το δικό σας κανάλι στο YouTube


Πώς να κάνετε ένα κανάλι στο YouTube

Το κανάλι σας στο YouTube κρατάει στατιστικά και τα διαθέτει σε άλλους θεατές να τα δουν. Βλέποντας το κανάλι σας οι άλλοι χρήστες μπορούν να μάθουν πόσο καιρό είστε μέλος, πόσα βίντεο έχετε παρακολουθήσει και ποια κομμάτια έχετε επιλέξει ως αγαπημένα σας.
Εγγραφείτε για ένα λογαριασμό στο YouTube. Ανοίξτε την ιστοσελίδα του YouTube και κάντε κλικ στο "Sign Up" σύνδεσμο στο πάνω μέρος της σελίδας. Αν είστε ήδη μέλος, συνδεθείτε με το λογαριασμό σας.

Ανοίξτε αρχική σελίδα του λογαριασμού σας πατώντας το "Λογαριασμός" στο πάνω μέρος του YouTube.
Αλλάξτε τα στατιστικά του καναλιού σας, πατώντας το "Channel Info" κάτω από το "My Channel". Εάν είστε νέοι στο YouTube, φροντίστε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη σελίδα για να ορίσετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας και τους περιορισμούς των επισκεπτών σας.
Φτιάξτε το κανάλι σας αλλάζοντας φόντο, λίστες αναπαραγωγής βίντεο και  ιδιότητες διάταξης. Μπορείτε να αλλάξετε αυτές τις ρυθμίσεις από τη σελίδα "Channel Design".
Ανεβάστε μερικά βίντεο στο κανάλι σας και να τακτοποιήσετε τη σειρά αναπαραγωγής τους με την σελίδα "Organize Videos". Αυτό είναι μεγάλο εάν είστε νέος χρήστης που κοιτάζει για να πάρετε το πρώτο κλιπ σας στον ιστότοπο.
Εισάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία στο "Personal Profile" και "Location Info". Οι χρήστες που επισκέπτονται το κανάλι σας μπορούν να δουν τις πληροφορίες αυτές, οπότε βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε δώσει παραπάνω απ’ αυτές που θέλετε. 


Δείτε ακόμα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου