,

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Πληροφορικής

Εκπαιδεύσου τώρα Δωρεάν

Το κέντρο μας συμμετέχει στο πρόγραμμα με το λογότυπο SAFEPC


Η δράση «e-gnosis» του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society επιδοτεί την εκπαίδευση σε νέες τεχνολογίες.
   Οι δικαιούχοι άνεργοι, φοιτητές κι άλλες ομάδες του πληθυσμού έχουν την ευκαιρία ν’ αποκτήσουν γνώσεις σε βασικό επίπεδο στις νέες τεχνολογίες και να τις κατοχυρώσουν με αναγνωρισμένο πιστοποιητικό καταβάλλοντας μόνο τα εξέταστρα πιστοποίησης.
   Η δράση καλύπτει το σύνολο του κόστους της εκπαίδευσης και της τηλεκατάρτισης.    Σε κάθε περίπτωση η συμμετοχή στο πρόγραμμα συνοδεύεται από πιστοποίηση, ώστε να θεωρηθεί επιδοτούμενη.    


Λεπτομέρειες για το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα που έφτιαξε η  Equal Society e-gnosis.gr
ή 
στο κέντρο μας 210 5785645


Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ομιλία: Σχολείο – Παιδί και Στρατηγικές Μελέτης


Σχολική Μελέτη
Πρόσκληση
Το κέντρο μας έχοντας τη δυνατότητα να υποστηρίζει τα παιδιά για τα μαθήματα του σχολείου καθημερινά, ενισχύει και παρακολουθεί την πορεία τους και την εξέλιξη τους στο διάβασμα.
Σας προσκαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή στην ομιλία-συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2011 με θέμα:

‘’Σχολείο – Παιδί και Στρατηγικές Μελέτης‘’
Ομιλήτρια: κα Μαρία Ψαρρού Σχολική Ψυχολόγος
www.mpsarrou.gr

και ώρα 18:45 στο κέντρο μας (Βασ. Αλεξάνδρου 8, Περιστέρι).

Στην ομιλία είναι απαραίτητο να παρευρίσκονται όλοι οι γονείς που τα παιδιά τους κάνουν μελέτη στο χώρο μας, προκειμένου να βοηθηθούν στην αντιμετώπιση των σχολικών απαιτήσεων. Θα έχετε την δυνατότητα να απευθύνετε ερωτήσεις και να λύσετε απορίες που σας απασχολούν.

Στην ομιλία-συζήτηση μπορούν να παρακολουθήσουν και γονείς που δεν συμμετέχουν στα τρέχοντα προγράμματα μας. Για καλύτερη εξυπηρέτηση σας θα θέλαμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011 στην γραμματεία μας.

Σας περιμένουμε
Σαμπατάς Νίκος


Τηλ. 210 5785645


Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Επαγγελματικό Βιογραφικό σημείωμα εύκολα και γρήγορα

Δημιουργήστε εύκολα και γρήγορα το βιογραφικό σημείωμα σας με πέντε απλά βήματα.
Ένα κάλο βιογραφικό σημείωμα θα σα βοηθήσει να ξεχωρίσετε στη αναζήτηση εργασίας και στην προβολή της δουλείας σας.  Επισκεφτείτε την σελίδα που φτιάξαμε για εσάς www.cvcenter.gr και ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε δημιουργήσει  ένα επαγγελματικό βιογραφικό σημείωμα σε μορφή PDF ώστε να μπορούν όλοι να το διαβάζουν και να αποφύγετε τα προβλήματα ασυμβατότητας στις εκδόσεις του WORD. Σας προτρέπουμε να δοκιμάσετε την δωρεών  υπηρεσία και να δημιουργήσετε ένα επαγγελματικό βιογραφικό σημείωμα εύκολα και γρήγορα.
Μετάφραση και στα στα αγγλικά με ένα χαμηλό αντίτιμο

Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2011

Protection and Security Computer - Χρήσιμοι τρόποι για να προστατευτείτε από εισβολές στο PC σας.



1η Συμβουλή
Ενημερώνεται καθημερινά το  antivirus. Κρατήστε το antivirus ενημερωμένο ώστε να μπορείτε να εντοπίσετε και να απολυμαίνεται ακόμα και τις ποίο πρόσφατες απειλές το PC σας.

2η Συμβουλή
Ενημερώνεται καθημερινά το λειτουργικό σας σύστημα (update). Η σωστή ενημέρωση του λειτουργού συστήματος επιδιορθώνει πολλά από τα προβλήματα που έχουν προκληθεί από λανθασμένη χρήση. Ακόμα επιδιορθώνονται κενά ασφάλειας που συνήθως γίνονται αιτία εισβολής.

3η Συμβουλή
Εφαρμόστε γρήγορες σαρώσεις  πριν κλείσετε τον υπολογιστή σας. Μια γρήγορη σάρωση μπορεί να βρει και να απολυμάνει τα ποιο πρόσφατα αρχεία που «εισέβαλαν» στον υπολογιστή μας από την τελευταία μας περιήγηση στο internet. Έτσι μπορούμε εύκολα να προλάβουμε τους κινδύνους πριν προκαλέσουν ζημιά στον υπολογιστή μας.

4η Συμβουλή
Περιορίστε την πρόσβαση  των  χρηστών στο PC σας.

Games - Brain Age Edutainment Games- Μαθαίνω μαθηματικά παίζοντας!!

Μια καινούρια κατηγορία  παιχνιδιών  πολύ διαφορετική από τις άλλες, Edutainment Games. Στην νέα κατηγορία  παιχνιδιών το παιδί μπορεί να εκπαιδευτεί πολύ εύκολα και ευχάριστα αξιοποιώντας τον ελεύθερο χρόνο του παίζοντας. Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι είναι το Brain Age. Με το Brain Age το παιδί ασκείται στις μαθηματικές πράξεις. Βλέπει τους αριθμούς  μαζί με το αποτέλεσμα και βρίσκει την πράξη.

Ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να βοηθήσετε το παιδί σας να μάθει σωστά πράξεις!!!!




Video:




Δείτε ακόμα: