,

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Google Plus - Τι είναι;


Μαθήματα Ίντερνετ Μάρκετινγκ



Τι είναι το google plus ;
Είναι το νέο κοινωνικό δίκτυο της Google με το οποίο μπαίνει δυναμικά πλέον στον κόσμο των Social Media. Με το google+ μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τους φίλους μας δημιουργώντας κύκλους φίλων, να προσθέσουμε φωτογραφίες, βίντεο ή links, απλά και εύκολα, να στείλουμε προσωπικά μηνύματα, και άλλα πολλά.



Εγγραφή του google+
1.       Πληκτρολογώ www.google.gr
2.       Επιλέγω πάνω αριστερά στο παράθυρο την πρώτη επιλογή «+Εσένα» («+You» στα αγγλικά)
Εναλλακτικά πληκτρολογώ απευθείας το σύνδεσμο plus.google.com
3.       Απαιτείται λογαριασμός στη google, καθώς καλούμαι να συνδεθώ με το λογαριασμό google που έχω ήδη ή να δημιουργήσω έναν (εάν δεν έχω ήδη).
4.       Στη συνέχεια επιλέγω το κουμπί «Σύνδεση» και στη νέα σελίδα εισάγω username-password του λογαριασμού που έχω στη google.
5.       Μόλις μπω στο προφίλ μου μου ζητάει να το συμπληρώσω (όνομα, φύλο, φωτογραφία, επιλογή γλώσσας κάτω-κάτω). Μόλις τα συμπληρώσω πατάω το κουμπί «Συμμετοχή».

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2011

Ομιλία στα εκπαιδευτήρια Πασχάλης για ασφάλεια στο Ίντερνετ στην Δ' Δημοτικού

Οι ομιλία είχε σαν στόχο να ενημερωθούν τα παιδιά για τους κινδύνους του διαδικτύου άλλα και το πως να ακολουθούμε κανόνες καλής συμπεριφοράς στο διαδίκτυο. Με τη καλή συμμετοχή των παιδιών της Τετάρτης και τις απορίες που παρουσιάστηκαν συζητήθηκαν ακόμα θέματα που αφορούσαν:

  1. Πόση ώρα μπορεί να παίζει ένα παιδί την ημέρα
  2. Τη σωστή θέση εργασίας που πρέπει να έχει κάποιος για να μην έχει πρόβλημα στα μάτια, στη μέση ή στους καρπούς. Τα παιδιά ανησυχούσαν ιδιαίτερα για τους γονείς τους!!
  3. Ποια παιχνίδια υπολογιστή πρέπει να αποφεύγουμε. (Πολεμικά, βίας κλπ)
  4. Προστασίας από ιούς
στη ομιλία συμμετείχαν 
Νίκος Σαμπατάς
Κατερίνα Σταθοπούλου
Γιάννης Σκλαβάκης

Για πληροφορίες καλέστε 2105785645


Δείτε μερικές φωτογραφίες